Boží proroci o pápežovi Františkovi

23.11.2016 10:15

Virgem_cartaz2


https://www.santuariodeitapiranga.com.br/index.php?option=com_content&view=article&id=161:boas-vindas&catid=25:geral

Výňatok z posolstva / 23.2.2013 / Itapiranga (Brazília) Pedro Régis:

“Moje deti, nestrácajte čas: veľmi sa prihováram za Cirkev a pápeža. 
Mnohé moje proroctvá, ktoré som zjavila aj vo Fatime a po celom svete – sa budú uskutočňovať. Čas je vzácny, aby ste prosili za spásu a premenu svojich bratov, inak  v jeden deň už mnohí nebudú môcť vidieť svetlo na strane Božej, pretože sa nebudú môcť vrátiť a budú stratené; pretože nikto neprosil a nemodlil sa za spásu ich duší.”

 

Panna Mária / Itapiranga (Brazília) Pedro Régis / 19.3.2013

“Žehnám pápežovi a celej svätej Cirkvi. Som vedľa pápeža a môjho Božského Syna, aby vám pomohol, chránil vás a vždy vás žehnal. Všetkým vám žehnám: v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen!”

Abençoo ao Papa e toda a Santa Igreja. Estou ao lado do Papa de meu Divino Filho para ajudá-lo, protegê-lo e abençoá-lo sempre. A todos abençoo: em nome do Pai, do Filho e do Espírito Santo. Amém!”

https://www.santuariodeitapiranga.com.br/index.php?option=com_content&view=article&id=161:boas-vindas&catid=25:geral

 

13.5.2013 / Itapiranga (Br)

Modlite sa za Cirkev. Modlite sa za pápeža a za všetkých zasvätených.  
Besnenie démona bude odhalené čoskoro na svete, proti Cirkvi môjho Syna Ježiša do tej miery, že uvidíte mnoho kňazov opúšťať službu Bohu a mnoho veriacich nebudú vedieť, čo majú robiť a stratia vieru.Ťažké časy sa blížia, ale hovorím vám modlite sa ruženec na  prekonanie diabla a zla. Aj keď sa všetko zdá stratené, s ružencom sa vám podarí zničiť démona, tak sa modlite v rodine. Požehnám im a poskytnem im Boží pokoj. Vám všetkým žehnám: v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen!”

 

15.5.2013 / Naša Pani mi tiež povedala, tento výklad:

“Časy sú ťažké pre Cirkev a pre svet, ale Boh vždy príde na pomoc všetkým svojim deťom, pretože jeho milosť a jeho božská pomoc nebude nikdy chýbať.
Toto je doba, že dvaja pápeži sú blízko pri sebe a vzájomne si pomáhajú:
jeden v tichu, v modlitbe, v uctievaní, ktoré ponúka svojim utrpením pre ostatných, ktorí musia viesť, hovoriť, konať a byť svedkami učenia môjho Syna Ježiša, pre všetkých . Dva životy, dva plamene svietia pre dobro Cirkvi a sveta. 
Môj syn Benedikt XVI dáva príklad vedomým odstúpením, obetuje sa a modlí za dobro Cirkvi a súčasného pápeža, čo mnohí nerobia.”

https://www.santuariodeitapiranga.com.br/index.php?option=com_content&view=article&id=161:boas-vindas&catid=25:geral

 

(Panna Mária / Pedro Régis / Itapiranga - Brazília / 7.7.2013)

"Modlite sa za Svätého Otca. Nikto ako on nenesie ťažký kríž - do tej miery, ktorej ponúka svoj život pre Cirkev môjho Syna Ježiša.

Za tých, ktorí sú okolo vás a chcú ho teraz, čo najskôr umlčať. Žiadajte ochranu svätého Jozefa pre Svätého otca, pretože čoskoro uvidíte mnoho smutných udalostí, ktoré sa stanú v lone Cirkvi, pretože mnohí sú zatvrdilí voči jeho učeniu.

Modlite sa, modlite sa veľa pre túto dobrú vôľu zvíťaziť nad zlom. Diabol chce Cirkev zničiť, ale ja a môj ženích Jozef sa bránime proti útokom svojich nepriateľov.

Cirkev bude mať veľa krvi vyliatej na slávnom námestí, kvôli mojim deťom, pre ich vlastné úmysly. Prebuďte sa! Prebuďte sa! ...

Mnohým udalostiam sa dá vyhnúť. Modlite sa, modlite sa, modlite sa!"


 

 

” … A keď som sa dokonca dočítala, že sa mýli o pápežovi (Františkovi), nemyslím si, že patrí do “Skutočného Života v Bohu”, pretože “Naozajstný Život v Bohu” sa nezmenil, …

Môžete poslať tento e-mail, ktorým chcete.
V Kristovi
Vassula

“…A kiedy nawet zobaczą, że mylili się co  do Papieża, nie sądzę, żeby wrócili do “Prawdziwego życia w Bogu”, ponieważ  “Prawdziwe życie w Bogu” nie zmieniło ich,….”

Viac na:  https://wobroniewiaryitradycji.wordpress.com/2013/03/20/list-vassuli-ryden-i-o-abberton%E2%80%8Ba-na-temat-marii-milosierdz%E2%80%8Bia-bozego/

KAUZAvizionárka Mária Božieho milosrdenstva

https://aktualityspravynovinky.wordpress.com/2012/09/14/kauza-varovanie-z-irska/